Howa Tipi tent Wigwam Tori Sterren grijs / roze incl. vloermat 8501

Howa Tipi tent Wigwam Tori Sterren grijs / roze incl. vloermat 8501 Afm: h 185 cm, b 140 cm, d 120 cm. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!!
Op voorraad
SKU
8501 HOWA
€ 69,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Tipi tent Wigwam Tori sterren grijs / roze incl. vloermat 8501 In onze speeltent kunnen de kleintjes hun eigen wereld ontdekken. Kinderen vinden het heerlijk om zich te verstoppen en te spelen in hun eigen huisje. De tipi-tent van howa is gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit. De 5 staafjes zijn gemaakt van massief hout en zijn aan de bovenkant verbonden met een koord. Dus de speeltent is stabiel. Echt cool is het venster aan één kant. De gevoerde antislip vloermat maakt de tent echt comfortabel. Afm: h 185 cm, b 140 cm, d 120 cm. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Tipi tent Wigwam Tori sterren grijs / roze incl. vloermat 8501 In onze speeltent kunnen de kleintjes hun eigen wereld ontdekken. Kinderen vinden het heerlijk om zich te verstoppen en te spelen in hun eigen huisje. De tipi-tent van howa is gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit. De 5 staafjes zijn gemaakt van massief hout en zijn aan de bovenkant verbonden met een koord. Dus de speeltent is stabiel. Echt cool is het venster aan één kant. De gevoerde antislip vloermat maakt de tent echt comfortabel. Afm: h 185 cm, b 140 cm, d 120 cm. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Tipi tent Wigwam Tori Sterren grijs / roze incl. vloermat 8501
Uw waardering