Howa Poppenhuis strandvilla 7014 incl. 30-dlg. set aan meubels en poppen!

Howa Poppenhuis strandvilla 7014 incl. 30-dlg. set aan meubels en poppen! Afm: hoogte: 82 cm, breedte: 77 cm, diepte: 45 cm
Op voorraad
SKU
7014 HOWA
€ 115,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Poppenhuis strandvilla 7014 incl. 30-dlg. set aan meubels en poppen! De strandvilla maakt het kinderdagverblijf tot een vakantieparadijs Laten we met de kleintjes naar de moderne strandvilla van Howa gaan. Het poppenhuis met drie verdiepingen heeft alles wat nodig is voor een spannende speeldag. Maar liefst vijf de kamers, de 30-delige accessoires set van massief hout en 4 buigzame poppen. Het grote poppenhuis is gemaakt van massieve en gelakte houten delen en speelbaar van alle kanten. De liefdevol ontworpen details geven de strandvilla een nog hogere speelwaarde. De kleintjes gebruiken hun poppen om de eerste verdieping te bereiken via een witte wenteltrap, terwijl een touwladder naar de bovenste kamer leidt. Op het schuine dak bevindt zich een groot schuifraam met plastic schijven die geopend kunnen worden. Bovenop is een zonnecel geïnstalleerd om de energievoorziening van de villa te beveiligen. Buiten kunnen de poppen zich comfortabel voelen in een ligstoel onder de parasol en ontspannen. Hier laten de poppen gewoon hun benen hangen - een plezier voor kleine meisjes. Afm: hoogte: 82 cm, breedte: 77 cm, diepte: 45 cm Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Poppenhuis strandvilla 7014 incl. 30-dlg. set aan meubels en poppen! De strandvilla maakt het kinderdagverblijf tot een vakantieparadijs Laten we met de kleintjes naar de moderne strandvilla van Howa gaan. Het poppenhuis met drie verdiepingen heeft alles wat nodig is voor een spannende speeldag. Maar liefst vijf de kamers, de 30-delige accessoires set van massief hout en 4 buigzame poppen. Het grote poppenhuis is gemaakt van massieve en gelakte houten delen en speelbaar van alle kanten. De liefdevol ontworpen details geven de strandvilla een nog hogere speelwaarde. De kleintjes gebruiken hun poppen om de eerste verdieping te bereiken via een witte wenteltrap, terwijl een touwladder naar de bovenste kamer leidt. Op het schuine dak bevindt zich een groot schuifraam met plastic schijven die geopend kunnen worden. Bovenop is een zonnecel geïnstalleerd om de energievoorziening van de villa te beveiligen. Buiten kunnen de poppen zich comfortabel voelen in een ligstoel onder de parasol en ontspannen. Hier laten de poppen gewoon hun benen hangen - een plezier voor kleine meisjes. Afm: hoogte: 82 cm, breedte: 77 cm, diepte: 45 cm Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Poppenhuis strandvilla 7014 incl. 30-dlg. set aan meubels en poppen!
Uw waardering