Howa Kaptafel Little Lady 5001 incl. 12-dlg. accessoire set

Howa Kaptafel 5001 incl. 12-dlg. accessoire set gemaakt van hout Afm: b 40 x h 46 x d 24 cm Let op! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar. Kleine onderdelen!
Op voorraad
SKU
5001
€ 55,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Kaptafel 5001 met vele accessoires gemaakt van hout. De make-up tafel "Little Lady" met spiegel is een droom voor de kleine prinsessen! Incl. 12-dlg. accessoire set. Met de stickers kun je de make-up tafel en de accessoires zelf beplakken en versieren. Wanneer de kleine prinses klaar is met stylen, kunnen alle accessoires in de praktische compartimenten en lade worden opgeborgen. De hoogwaardige houten kaptafel van howa wordt geleverd met 8 houten onderdelen zoals lippenstift, poeder, oogschaduw, make-up tube, nagellak, parfum, haarborstel en handspiegel evenals 2 haarspeldjes, haarband en kleurrijke hartstickers. Het artikel is van hoge kwaliteit en met kindveilige kleuren geverfd. Afm: b 40 x h 46 x d 24 cm Let op! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar. Kleine onderdelen!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Kaptafel 5001 met vele accessoires gemaakt van hout. De make-up tafel "Little Lady" met spiegel is een droom voor de kleine prinsessen! Incl. 12-dlg. accessoire set. Met de stickers kun je de make-up tafel en de accessoires zelf beplakken en versieren. Wanneer de kleine prinses klaar is met stylen, kunnen alle accessoires in de praktische compartimenten en lade worden opgeborgen. De hoogwaardige houten kaptafel van howa wordt geleverd met 8 houten onderdelen zoals lippenstift, poeder, oogschaduw, make-up tube, nagellak, parfum, haarborstel en handspiegel evenals 2 haarspeldjes, haarband en kleurrijke hartstickers. Het artikel is van hoge kwaliteit en met kindveilige kleuren geverfd. Afm: b 40 x h 46 x d 24 cm Let op! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar. Kleine onderdelen!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Kaptafel Little Lady 5001 incl. 12-dlg. accessoire set
Uw waardering