Howa houten poppenhuis opvouwbaar incl. meubels en poppen 7013

Howa houten poppenhuis opvouwbaar incl. meubels en poppen 7013 Afm: h 50 cm, b 80 cm (breedte gesloten 38 cm), d 42 cm Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!!
Op voorraad
SKU
7013 HOWA
€ 75,00

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa houten poppenhuis opvouwbaar incl. meubels en poppen 7013 Het liefdevol ontworpen poppenhuis van Howa biedt veel speelmogelijkheden en is echt praktisch: na het spelen vouw je het eenvoudig op, veranker je de haak in de lus en leg je deze weg. Er is al weer orde. De vele details laten het hart van kinderen sneller kloppen: in de tuin zijn de zandbak en het wipje klaar voor het poppenkind - de moeder heeft haar altijd in het zicht vanaf het balkon of de keuken, bij voorkeur vanuit de gezellige schommelstoel. In de bovenste van de twee verdiepingen krijgen de kleine bewoners een praktische ladder. Het 21-delige meubel rust de vier kamers optimaal uit en is in kleur afgestemd op het roze en natuurlijk gekleurde huis. De exacte indeling van de keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer is aan kleine interieurontwerpers. De poppenfamilie komt via de voordeur in huis. Voor het raam hangt een bloembak met gele bloemen. 'S Avonds sluiten de ouders van de pop de kleurrijke gordijnen op de begane grond voordat ze de knuffel bedjes in gaan. Het opvouwbare houten poppenhuis met vier kamers, balkon en tuin met speeltuin is een echte blikvanger in elke kinderkamer. De vierkoppige poppenfamilie en het meubilair en de speeltuin zijn inbegrepen. Afm: h 50 cm, b 80 cm (breedte gesloten 38 cm), d 42 cm Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa houten poppenhuis opvouwbaar incl. meubels en poppen 7013 Het liefdevol ontworpen poppenhuis van Howa biedt veel speelmogelijkheden en is echt praktisch: na het spelen vouw je het eenvoudig op, veranker je de haak in de lus en leg je deze weg. Er is al weer orde. De vele details laten het hart van kinderen sneller kloppen: in de tuin zijn de zandbak en het wipje klaar voor het poppenkind - de moeder heeft haar altijd in het zicht vanaf het balkon of de keuken, bij voorkeur vanuit de gezellige schommelstoel. In de bovenste van de twee verdiepingen krijgen de kleine bewoners een praktische ladder. Het 21-delige meubel rust de vier kamers optimaal uit en is in kleur afgestemd op het roze en natuurlijk gekleurde huis. De exacte indeling van de keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer is aan kleine interieurontwerpers. De poppenfamilie komt via de voordeur in huis. Voor het raam hangt een bloembak met gele bloemen. 'S Avonds sluiten de ouders van de pop de kleurrijke gordijnen op de begane grond voordat ze de knuffel bedjes in gaan. Het opvouwbare houten poppenhuis met vier kamers, balkon en tuin met speeltuin is een echte blikvanger in elke kinderkamer. De vierkoppige poppenfamilie en het meubilair en de speeltuin zijn inbegrepen. Afm: h 50 cm, b 80 cm (breedte gesloten 38 cm), d 42 cm Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. kleine onderdelen en verstikkingsgevaar!!!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa houten poppenhuis opvouwbaar incl. meubels en poppen 7013
Uw waardering